Погода на початку січня - прогноз синоптиків

Читать на русском
В Україні 3-5 січня очікується невеликий сніг, хуртовини і мороз. Хурделиці та похолодання прогнозують по всій території.
Ілюстративне фото.

В Україні 3-5 січня очікується невеликий сніг, хуртовини і мороз.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики повідомили, якою буде погода в січніВ Україні в січні найбільше снігу очікується в кінці місяця. На північному сході випаде до 20-27 см снігу, на півдні - набагато менше.

3 січня майже по всій території країни сніг, лише у південних областях без опадів. Температура вночі від -1 до -4, вдень від 0 до -2.

4 січня у більшості областей хмарно, на сході і півдні – хуртовини, у Криму – дощі.

Температура повітря на заході, півночі та в центрі вночі опуститься до -8, вдень до -2-5, на південному сході та півдні вночі -1-3, вдень близько 0, у Криму вночі 0+2, вдень до +5.

5 січня хурделиці та похолодання прогнозують по всій території країни. На заході вночі стовпчик термометра опуститься до -8, вдень до -4, на півночі та в центрі вночі до -11, вдень -5-7, на сході дещо тепліше: вночі до -7, вдень до -5. У Криму вночі до -4, вдень від 0 до -2.

Нагадаємо, в середу, 2 січня, у Київміськадміністрації закликали водіїв за можливості утриматися від поїздок на власних авто та надати перевагу громадському транспорту, а також дотримуватися правил паркування, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Також народні синоптики та кліматологи зробили прогноз погоди на 2019 й рік.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: