Негода в Києві: на дороги вивели комунальну техніку

Читать на русском

У Києві невеликий сніг, щоб не допустити намерзання сніг та льоду Київавтодор проводить роботи з обробки покриття доріг, мостів та шляхопроводів протиожеледними матеріалами.

У четвер, 3 січня, у Києві невеликий сніг. Щоб не допустити намерзання сніг та льоду, підприємствами «Київавтодору» проводяться роботи з обробки покриття доріг, мостів та шляхопроводів протиожеледними матеріалами.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили у прес-службі корпорації.

Для безпечного пересування пішоходів наземні пішохідні переходи, сходові марші, тротуари та зупинки громадського транспорту, які обслуговуються підприємствами «Київавтодору», дорожники обробляють піскосоляною сумішшю, а в районах, де сніжило достатньо потужно, проводиться їх механізоване та ручне прибирання від снігу.

«У Києві знову сніжить, і підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують виконувати заходи з зимового утримання столичних вулиць та доріг», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Київміськадміністрації закликали водіїв за можливості утриматися від поїздок на власних авто та надати перевагу громадському транспорту, а також дотримуватися правил паркування, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Також народні синоптики та кліматологи зробили прогноз погоди на 2019 й рік.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: