Українців попередили про погіршення погодних умов

Читать на русском
В Україні 3-5 січня 2018 року очікується погіршення погодних умов. Зокрема, через негоду можливі порушення електропостачання населених пунктів.

В Україні 3-5 січня 2018 року очікується погіршення погодних умов.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на повідомлення прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Погода на 2019 рік: коли закінчаться морози та чи варто їхати на море вліткуСиноптики та кліматологи зробили прогноз погоди на 2019 й рік. Сніг буде чи не до квітня, весна холодною, влітку - дощі, а осінь прийде пізно.

Як зазначається, сьогодні, 3 січня, внаслідок переміщення активного циклону в Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Харківській областях очікується ожеледиця на дорогах, у західних областях пориви вітру 15-20 м/с.

Крім того, за даними синоптиків завтра вдень, 4 січня, в Україні очікується сніг, місцями з дощем. Також завтра очікується посилення вітру до 15-20 м/с, місцями в Приазов’ї до 25 м/с, хуртовини, приріст снігового покриву становитиме 15-20 см.

«Протягом ночі 5 січня послаблення, вдень 5 січня припинення опадів і явищ. Ускладнення погодних умов 4-5 січня відповідає І рівню небезпечності (жовтий)», – ідеться в повідомленні.

Повідомляється, що через негоду можливі порушення електропостачання населених пунктів, руху транспорту, а також ускладнення роботи комунальних служб та будівельної галузі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, 3 січня, в Україні місцями очікується сніг, температура повітря вдень від -3 до +5.

Зазначимо, станом на 2 січня внаслідок сильних снігопадів понад 40 населених пунктів у Закарпатській області залишилися без електроенергії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: