Луценко: коло підозрюваних у вбивстві Шеремета звузилось

Читать на русском
Луценко заявив, що він не може сказати, до якої кількості осіб звузилося коло підозрюваних у вбивства журналіста Павла Шеремета.
Фото Фокус.ua.

«Ниточка», про яку заявляв генпрокурор Юрій Луценко, привела до значного звуження кола підозрюваних у виконанні вбивства журналіста Павла Шеремета.

Як пише «Слово і Діло», про це сказав генеральний прокурор України Юрій Луценко в ефірі «5 каналу» в програмі «Рандеву».

Топ обіцянок Луценка на посаді генпрокурора УкраїниЛуценко так і не закінчив справу щодо розстрілів на Майдані, вбивство Шеремета, а також розслідування злочинів високопосадовців часів Януковича.

«Коло підозрюваних у виконанні дуже серйозно звузилось», - відповів прокурор на питання про «ниточку» у справі вбивства Шеремета, про яку заявлялося раніше.

Луценко заявив, що він не може сказати, до якої кількості осіб звузилося коло підозрюваних.

«Із декількох тисяч до декількох сот», - відповів він на уточнююче питання. При цьому Луценко повідомив, що йдеться не про замовників, а про виконавців.

Раніше стало відомо, що сім'я Шеремета подала в суд на бездіяльність генпрокурора.

У ГПУ повідомили, що за два роки в розслідуванні вбивства Шеремета було проведено понад 20 експертиз за участю ФБР, але про підозру поки що нікому не повідомлялося.

Нагадаємо, один з керівників «Української правди» Павло Шеремет загинув від вибуху вранці 20 липня 2016 року. Йому підклали вибухівку під автомобіль.

Слідство схиляється до версії про професійні мотиви вбивства, але ні організаторів, ні виконавців вибуху не встановило.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: