В ЄС чекають на притягнення до відповідальності вбивць Шеремета

Читать на русском
Представництво ЄС в Україні чекає на прозоре розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета та притягнення винних до відповідальності.

Представництво ЄС в Україні чекає на прозоре розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета та притягнення винних до відповідальності.

Про це Представництво ЄС повідомило на своїй сторінці в Facebook у другі роковини вбивства журналіста, пише «Слово і Діло».

Вбивство Шеремета: СБУ все ще збирає доказову базуСтворена СБУ для розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета оперативно-слідча група все ще продовжує збирати доказову базу.

«Два роки тому українська медіаспільнота втратила одного з найталановитіших і найхоробріших журналістів – Павла Шеремета, він був холоднокровно вбитий. Ця трагедія залишається джерелом смутку його родини й багатьох його колег у всій країні, які продовжують свою життєво важливу роботу», – йдеться в повідомленні.

Представництво ЄС очікує, що українська влада проведе прозоре розслідування цього злочину, щоб притягнути винних до відповідальності.

«Прогрес у цій справі буде, безсумнівно, важливим для суспільної довіри до правоохоронних органів», – наголосили в Представництві ЄС.

Один із керівників «Української правди» Павло Шеремет загинув від вибуху вранці 20 липня 2016 року. Йому підклали вибухівку під автомобіль.

«Слово і Діло» писало, що в п’ятницю, 20 липня, на місці загибелі журналіста Павла Шеремета в Києві зібралися його колеги та друзі, щоб вшанувати пам'ять про загиблого.

Також заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін заявив, що слідство встановило людину, причетну до вбивства журналіста Павла Шеремета.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: