Набуло чинності продовження економічних санкцій ЄС проти Росії

Читать на русском
Набуло чинності рішення Ради ЄС щодо продовження економічних санкцій Європейського Союзу проти Росії на півроку, до 31 липня 2019 року.

У суботу, 29 грудня, набуло чинності рішення Ради ЄС щодо продовження економічних санкцій Європейського Союзу проти Росії на півроку, до 31 липня 2019 року.

Як пише «Слово і Діло», у п'ятницю рішення Євросоюзу щодо продовження санкцій опублікували в Офіційному журналі ЄС.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко пообіцяв ввести санкції проти російських олігархівСказано 10 квітня 2018 р.Статус обіцянки: Виконано

Воно набуло чинності наступного дня після публікації.

Нагадаємо, Рада Європейського союзу ухвалила рішення продовжити санкції проти РФ ще на півроку 21 грудня одноголосно за письмовою процедурою.

Рішення продовжує обмеження ЄС на ведення бізнесу з російськими банківським, фінансовим та енергетичним секторами. Дія поточних обмежувальних заходів ЄС закінчувалася наприкінці січня.

Також цього тижня Україна розширила санкції проти Росії. Санкції поширюються на російські компанії, бізнесменів, політиків і депутатів, працівників силових структур, які активно підтримували або сприяли агресивних дій проти України.

Крім того, до санкційного списку увійшли ті, хто атакував українські кораблі в Керченській протоці й був причетний до незаконних судових процесів над затриманими моряками.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: