Україна запровадила додаткові санкції проти Росії

Читать на русском
Рада національної безпеки і оборони України запровадила додаткові санкції щодо фізичних та юридичних осіб Російської Федерації.

Рада національної безпеки і оборони України запровадила додаткові санкції щодо фізичних та юридичних осіб Російської Федерації.

Як пише «Слово і Діло», таке рішення прийняли на засіданні 26 грудня.

І список ваш дебільний. Колонка Леоніда ШвецяРосія, яка з 2014 року живе подіями в Україні, не розуміє й не хоче розуміти, що відбувається в нашій країні.

«Вирішено підтримати запровадження санкцій, насамперед, щодо юридичних та фізичних осіб - російських компаній, бізнесменів, політиків та депутатів, працівників силових структур, які активно підтримували чи сприяли агресивним діям проти України», - йдеться в повідомленні.

Раніше Порошенко розповів, хто увійде до санкційного списку проти РФ.

Напередодні Росія розширила санкції проти України, доповнивши його ще більш ніж 200 фізособами, а також декількома компаніями.

До нового списку потрапили нардепи від «Опоблоку» Євген Балицький, Михайло Добкін та Олександр Вілкул, мер Одеси Геннадій Труханов та екс-голова правління «Інтера», гендиректор «112 Україна» Єгор Бенкендорф. Також до списку включені українські підприємства «Укроноборпром», «Укрспецекспорт», ТОВ ТЕП «Вертикаль», Укрексімбанк, «Перша логістична компанія», ПАТ «Центренерго» та група ТАС.

Крім того, в списку перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий, міністр у справах ветеранів Ірина Фріз, нардеп від «Батьківщини» Ігор Луценко.

Також сьогодні президент оголосив про припинення воєнного стану в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: