У Львівській області військовослужбовця посадили на п'ять років

Читать на русском
У Львівській області за викрадення зброї і бойових припасів у товариша по службі військовослужбовця засудили до позбавлення волі строком на 5 років.

У Львівській області за викрадення зброї і бойових припасів у товариша по службі військовослужбовця засудили до позбавлення волі строком на 5 років.

Про це повідомили в прес-службі військової прокуратури Західного регіону України, пише «Слово і Діло».

Більше зброї: чи зможе Україна виконати оборонне замовлення 2019 рокуУ 2019 році викликають побоювання темпи поповнення українського флоту – наразі будується лише один броньований катер.

«У суді військовою прокуратурою Львівського гарнізону доведено, що в жовтні 2017 року зазначений солдат із метою особистого збагачення викрав у товариша по службі, старшого сержанта, зброю і боєприпаси: автомат АК 74 і два споряджені магазини з 60 патронами», - йдеться в повідомленні.

Яворівський районний суд Львівської області визнав винним військовослужбовця однієї з військових частин Львівської області у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 410 КК України (Викрадення зброї і бойових припасів в умовах особливого періоду, крім воєнного стану) і засудив бійця до 5 років позбавлення волі.

Раніше САП направила до суду справу про розкрадання морського торгового флоту України.

Також нагадаємо, в Києві у чоловіка вилучили арсенал зброї.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: