Скільки члени Кабміну заробили в листопаді

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує стежити не лише за тим, як члени Кабінету міністрів виконують свої обіцянки, а й за тим, скільки вони заробляють. Сьогодні дивимося, хто й скільки отримав у листопаді.

Найбільш високооплачуваний міністр минулого місяця – голова Міністерства закордонних справ Павло Клімкін, який заробив 89 тисяч 140 гривень. До цієї суми увійшли дві премії – за жовтень і листопад.

Скільки члени Кабміну заробили в жовтніАндрій Рева став найбільш високооплачуваним міністром жовтня – голова Мінсоцполітики отримав майже 113 тисяч гривень.

На другому місці міністр фінансів Оксана Маркарова, яка була призначена на цю посаду буквально в листопаді. Вона заробила 83 тисячі 277 гривень. Далі з невеликим відривом іде міністр оборони Степан Полторак і його 81 тисяча 44 гривні. Майже 80 тисяч заробив міністр культури Євген Нищук.

В аутсайдерах рейтингу, як завжди, міністр інформаційної політики Юрій Стець, який отримує лише оклад та індексацію. А також прем'єр-міністр Володимир Гройсман, йому нарахували 36,9 тисячі гривень.

Мало хто з міністрів може за зарплатою наздогнати своїх заступників. Перший заступник голови Міністерства економічного розвитку Максим Нефьодов заробив за підсумками листопада 211 тисяч 575 гривень. Майже стільки ж – 211 тисяч 413 гривень – нарахували заступнику міністра соціальної політики Ользі Крентовській. Ще один заступник керівника МЕРТ Михайло Титарчук отримав високу зарплату, майже 180 тисяч гривень.

Детальніше – на інфографіках.

Нагадаємо, «Слово і Діло» підбило підсумки роботи міністрів Володимира Гройсмана протягом 2018 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: