Кабмін назвав п'ять пріоритетів на наступний рік

Читать на русском
Пріоритетами уряду стануть економічне зростання, ефективне держуправління, розвиток людського капіталу, боротьба з корупцією та безпека й оборона України.

Уряд визначив п'ять пріоритетних напрямків роботи в 2019 році.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні Кабміну у вівторок, 18 грудня.

Що Гройсман має встигнути зробити до кінця рокуВолодимир Гройсман має до кінця року встигнути відкрити 26 кардіоцентрів і завершити переговори про ЗВТ з Туреччиною.

«Пріоритет перший – це посилення економічного зростання в 2019 році, пріоритет другий – це ефективне управління, державне управління; пріоритет третій, який є одним із наших ключових, – це розвиток людського капіталу; пріоритет четвертий – верховенство права й боротьба з корупцією; пріоритет п'ятий, один із фундаментальних, – питання безпеки та оборони нашої держави», – сказав він.

Гройсман нагадав, що за час його прем’єрства була ухвалена Програма дій Кабміну до 2020 року включно, й відтоді щорічно чиновники затверджують щорічну операційну програму дій і кожен квартал і кожні півроку звітують про виконану роботу.

Як відомо, цьогоріч бюджет України на 2019 рік був ухвалений ще в листопаді, а 15 грудня він був опублікований у парламентській пресі.

Нагадаємо, Кабмін затвердив план заходів щодо військового стану.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: