Захист Крисіна зірвав зачитування обвинувального акта

Читать на русском
Cуд у справі Юрія Крисіна вчетверте не зміг почати зачитування обвинувального акта щодо протидії учасникам Євромайдану та тортур.
Ілюстративне фото.

Дарницький районний суд Києва в справі Юрія Крисіна вчетверте не зміг почати зачитування обвинувального акта щодо протидії учасникам Євромайдану та тортур.

Як пише «Слово і Діло», про це заявила суддя Ольга Просалова, передає «РБК-Україна».

Нагорода за заслуги перед Крисіним. Колонка Леоніда ШвецяБориса Тодурова переобрали головою Інституту серця, де колись переховували тітушку Юрія Крисіна.

За її словами, суд відклав розгляд справи Крисіна на 14 січня. Він також зазначила, що суду невідома причина неявки адвокатів.

«Надалі ми будемо реагувати відповідним чином. Сьогоднішнє засідання оголошене завершеним», – підкреслила Просалова.

Зазначимо, сьогодні три адвокати Тетяна Гнатюк, Ігор Василенко та Євген Солодко не з'явилися до суду. Сам Крисін відеозв'язком заявив, що виступає проти продовження судового засідання без своїх адвокатів. Обвинувальний акт намагаються зачитати в Дарницькому райсуді Києва ще з березня 2018 року.

Нагадаємо, 11 грудня засідання перенесли в зв'язку з неявкою потерпілого. Крисін виступає в суді відеозв'язком із колонії в Торецьку, де відбуває покарання в справі про вбивство журналіста газети «Вести» В'ячеслава Веремія взимку 2014 року.

У цій справі Крисіна підозрюють в організації викрадення та катування активіста Владислава Іваненка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: