Суд визначився з подальшим запобіжним заходом Крисіну

Читать на русском
Фігуранту справи про вбивство журналіста В'ячеслава Веремія в лютому 2014 року Юрію Крисіну продовжили запобіжний захід.

Фігуранту справи про вбивство журналіста В'ячеслава Веремія в лютому 2014 року Юрію Крисіну продовжили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою ще на два місяці – до 20 липня.

Як пише «Слово і Діло», відповідне рішення сьогодні, 24 травня, ухвалив Дарницький районний суд Києва, передає «Укрінформ».

Вбивство Веремія: «тітушка» отримав умовний термінШевченківський суд Києва виніс вирок у справі про вбивство журналіста В'ячеслава Веремія під час Євромайдану.

На судовому засіданні були відсутні адвокати Крисіна, з якими він підписав договір, тому інтереси підозрюваного представляв безкоштовний адвокат. Зачитування обвинувального акту через відсутність постійних адвокатів Крисіна не відбулося.

Суд у справі Крисіна оголосив перерву до 29 травня.

Як відомо, в грудні 2017 року Шевченківський районний суд міста Києва визнав Юрія Крисіна винним у справі про вбивство журналіста В'ячеслава Веремія. За вироком суду, Крисіну призначили покарання у вигляді 4 років позбавлення волі умовно зі звільненням від відбування покарання з випробувальним терміном на 2 роки.

ГПУ подала до суду апеляційну скаргу на вирок Крисіну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: