Міста Донецької області залишилися без водопостачання

Читать на русском
Міста Торецьк і Залізне, а також селища Північний і Південний залишилися без водопостачання через аварію на центральному водопроводі Горлівка – Торецьк.

Міста Торецьк і Залізне, а також селища Північний і Південний залишилися без водопостачання через аварію на центральному водогоні Горлівка – Торецьк.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України, пише «Слово і Діло».

Як повідомляється, ввечері 16 грудня була отримана інформація про те, що на водогоні Горлівка – Торецьк збільшуються втрати води.

«16 грудня в 22:00 до Головного управління надійшла інформація про збільшення втрат води на водопроводі Горлівка – Торецьк діаметром 900 міліметрів, в результаті чого Горлівською фільтрувальною станцією №2 зупинена подача води з водогону», – передають рятувальники.

У підсумку без водопостачання залишилися 42,8 тисячі осіб.

«У місті Торецьку є резервуар питної води об'ємом 10 тисяч кубічних метрів, в якому зараз є 2,5 тисячі кубічних метрів питної води, мінімальний рівень води в резервуарі для забору насосними агрегатами становить 1 тисячу кубічних метрів. За необхідності вода буде подаватися населенню погодинно з резервуара. У разі відсутності води в резервуарі забезпечення населення водою здійснюватиметься шляхом підвезенння автомобілями», – пояснили в ДСНС.

На понеділок, 17 грудня, заплановані роботи зі встановлення причин втрати води у водогоні.

Раніше частина Луганської області залишилася без водопостачання.

Також нагадаємо, міністр Зубко виступає за відмову від централізованого гарячого водопостачання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: