В Авдіївці знову припинили водопостачання

Читать на русском
У Донецькій області внаслідок негоди були знеструмлені 3 населених пункти й припинене водопостачання в місті Авдіївці.

У Донецькій області внаслідок негоди були знеструмлені 3 населених пункти й припинене водопостачання в місті Авдіївці.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій з посиланням на Укргідрометцентр.

Авдіївка знову залишилася без води, запаси закінчуютьсяУ п'ятницю, 20 квітня, припинилося надходження питної води жителям Авдіївки, яка надходила самопливом після зупинки ДФС.

На території Донецької області оголошене штормове попередження.

«За повідомленням Укргідрометцентру, 6-7 вересня спостерігаються окремі пориви вітру й шквали 15-20 метрів за секунду», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що станом на 7:00 в результаті негоди в Донецькій області були знеструмлені 3 населених пункти.

«Так, 6 вересня о 19:00 через сильний вітер сталося пошкодження повітряної лінії електропередач, що живить Донецьку фільтрувальну станцію. В результаті було припинене водопостачання міста Авдіївки», – зазначають у прес-службі.

Крім того, як зазначається, внаслідок погіршення погодних умов від централізованого електропостачання частково відключений Маріуполь (200 абонентів), с. Васілівка Волноваського району (81 абонент) та с. Дронівка Бахмутського району (136 абонентів).

Нагадаємо, раніше синоптики попереджали про грози та шквали в Україні 7 вересня. Згідно з даними Укргідрометцентру, протягом доби 7 вересня в Україні, крім Житомирської, Чернігівської, Сумської, Полтавської, Харківської, Луганської області, очікуються грози.

Зазначимо, згідно з прогнозом синоптиків, 7 вересня 2018 року майже на всій території України очікуються дощі з грозами, лише в Київській, Чернігівській і Сумській області без опадів, температура повітря підніметься до +26.

В Києві без опадів, температура вдень від +24 до +26, уночі від +15 до +17.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: