Справа Вишинського: засідання суду перенесли

Читать на русском
Херсонський міський суд прийняв рішення перенести на 27 грудня засідання щодо продовження арешту голові РИА Новости-Украина Кирилу Вишинському.

Херсонський міський суд прийняв рішення перенести на 27 грудня засідання щодо продовження арешту голові РИА Новости-Украина Кирилу Вишинському.

Про це повідомляє Крим.Реалії, пише «Слово і Діло».

Під час засідання Вишинський зі своїми адвокатами наполягали на упередженності судді Галини Радченко і висловлювали сумніви в її об'єктивності. Сторона звинувачення заявила про бажання захисту затягнути розгляд клопотання про продовження терміну запобіжного заходу Вишинському.

Суддя Ярослав Мусулевский вирішив відмовити у відведенні судді Галини Радченко. Таким чином, розглядати клопотання про продовження запобіжного заходу Вишинського буде суддя Радченко.

Кирила Вишинського затримали в Києві 15 травня. Оперативники спецслужби зафіксували, що навесні 2014 року Вишинський поїхав до Криму, де за завданням російського керівництва взяв безпосередню участь у пропагандистських акціях, спрямованих на підтримку окупації півострову. За це президент Росії Володимир Путін закритим указом нагородив громадянина України Вишинського медаллю за заслуги перед вітчизною.

Рані в ОБСЄ вимагають звільнити Вишинського.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: