Жебрівський роз'яснив свій офіційний статус

Читать на русском
Жебрівський роз'яснив свій офіційний статус на сьогодні - він заявив, що почав вважати себе колишнім аудитором НАБУ, оскільки так і не отримав від президента відповіді на свою заяву.

Екс-голова Донецької ВГА Павло Жебрівський роз'яснив свій офіційний статус на сьогодні - він заявив, що почав вважати себе колишнім аудитором НАБУ, оскільки так і не отримав від президента відповіді на свою заяву.

Чому Жебрівського призначили аудитором НАБУ та що загрожує Ситнику?Колишній голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський став аудитором НАБУ. Детальніше про кадрові зміни говорили з експертами.

Про це Жебрівський заявив в ефірі телеканалу 112 Україна, пише «Слово і Дело».

«У середу вийшло моє повідомлення, що оскільки не внесли до законодавства України зміни, які б дали мені можливість працювати аудитором, оскільки бездіяльність - не моє амплуа, з 15 листопада я написав заяву про відставку президенту і оскільки відповіді немає, то з 19 числа я не вважаю себе аудитором НАБУ. На жаль, призначити - призначили, а дати можливість почати роботу так і не надали», - заявив Жебрівський.

Як повідомлялося, 19 грудня Жебрівський відмовився від посади аудитора НАБУ. Жебрівський свою відмову працювати на посаді аудитора НАБУ пояснює, зокрема, відсутністю процедур та правил роботи.

Раніше Жебрівський розповів, кого Кабмін затвердив головою Донецької ВЦА.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: