Воєнний стан: РНБО збереться на засідання

Читать на русском
Верховна Рада підтримала закон про запровадження воєнного стану в Україні. За проголосували 276 народних депутатів при 226 необхідних.

Рада національної безпеки і оборони проведе в середу, 26 грудня, засідання.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на джерело в Адміністрації президента.

В Україні запровадили воєнний стан – як голосували депутатиВерховна Рада підтримала закон про запровадження воєнного стану в Україні. За проголосували 276 народних депутатів, при 226 необхідних.

«Сьогодні (26 грудня – ред.) о 14:00 планується засідання РНБО. Буде пряма трансляція», – повідомив співрозмовник видання.

Нагадаємо, 26 грудня закінчується дія режиму воєнного стану, який запровадила Верховна Рада України за рішенням президента Петра Порошенка.

Воєнний стан в Україні запровадили з 14:00 26 листопада 2018 року терміном на 30 діб – до 14 години 26 грудня 2018 року.

Верховна Рада підтримала закон про запровадження воєнного стану в Україні. «За» проголосували 276 народних депутатів при 226 необхідних. Він діяв у областях, розташованих уздовж російського кордону, придністровської ділянки молдовського кордону та на узбережжі Чорного й Азовського морів.

До цього переліку входять Одеська, Миколаївська, Херсонська, Запорізька, Луганська, Донецька, Сумська, Харківська, Чернігівська, Вінницька області.

Відзначимо, 26 грудня в Україні закінчується воєнний стан.

Нагадаємо, спеціальний представник Державного департаменту Сполучених Штатів Америки Курт Волкер пояснив, чому не можна продовжувати дію воєнного стану.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: