У Торецьку оголосили надзвичайну ситуацію

Читать на русском
На засіданні місцевої комісії ТЕБ та НС 17 грудня в Торецьку ухвалили рішення оголосити надзвичайну ситуацію місцевого рівня.

У Торецьку Донецької області оголосили надзвичайну ситуацію місцевого рівня через відсутність централізованого водопостачання.

Як пише «Слово і Діло», про це в понеділок, 17 грудня, повідомляє прес-центр обласного управління ДСНС.

Зазначено, що станом на 17 грудня без централізованого водопостачання залишаються 42 813 людей.

«Сьогодні на засіданні місцевої комісії ТЕБ та НС ухвалили рішення оголосити надзвичайну ситуацію місцевого рівня», – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, зараз забір питної води можливий із водопровідного вузла в резервуарі, а також у селищі Новгородське. Додатково є сім колодязів питної води, розташованих у приватному секторі.

Крім того, повідомляється, що для виявлення місця пориву та проведення ремонту досі не надані гарантії безпеки на аварійній ділянці водогону в сірій зоні.

Відомо, що з ранку вівторка, 18 грудня, в Торецьку заплановане підвезення питної й технічної води.

Раніше стало відомо, що в Донецькій області міста Торецьк і Залізне, а також селища Північний і Південний залишилися без водопостачання.

Нагадаємо, 14 жовтня в результаті обстрілу був пошкоджений водогін Горлівка – Торецьк. Тоді без води залишилися 60 тисяч осіб. Водопостачання налагодили лише за 10 діб – 23 жовтня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: