В ДПСУ розповіли, скільки росіян не змогли в'їхати в Україну за час воєнного стану

Читать на русском
Працівники ДПСУ не пропустили на територію України близько 1650 громадян Росії за період дії воєнного стану в десяти областях – з 26 листопада до 26 грудня.

Працівники ДПСУ не пропустили на територію України близько 1650 громадян Росії за період дії воєнного стану в десяти областях – з 26 листопада до 26 грудня.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «Громадське».

Заборона в’їзду росіянам: навіщо запровадили та чи зупинить це шпигунівНа час воєнного стану Україна не пропускатиме на свою територію росіян чоловічої статі віком від 16 до 60 років.

Відповідну інформацію озвучив речник Державної прикордонної служби Олег Слободян.

Так, за останню добу в Україну не допустили 89 росіян. При цьому прикордонники РФ за цей період не пропустили на територію Росії 351 громадянина України.

Нагадаємо, спікер ДПСУ Олег Слободян раніше повідомляв, що станом на понеділок, 24 грудня, з початку дії воєнного стану в Україну не пропустили більш ніж 1,5 тис. громадян Російської Федерації.

Як повідомлялося раніше, в зв'язку з воєнним станом Україна закрила в'їзд для чоловіків із громадянством Російської Федерації віком від 16 до 60 років.

Підкреслимо, в середу, 26 грудня, Рада національної безпеки і оборони (РНБО) проведе засідання, на якому розгляне питання продовження воєнного стану. Сьогодні закінчується термін воєнного стану, оголошеного у Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, Донецькій, Запорізькій і Херсонській областях.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: