Зведення ООС: нові обстріли, одного військового поранено

Читать на русском
Окупаційні війська РФ протягом поточної доби порушили режим припинення вогню 11 разів, зафіксовано 2 випадки застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами.

У понеділок, 24 грудня, у зоні проведення Операції об'єднаних сил один військовослужбовець отримав поранення.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили у прес-центрі штабу ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 24 грудняСитуація на сході країни станом на 24 грудня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

За даними штабу, окупаційні війська РФ протягом поточної доби станом на 18:00 порушили режим припинення вогню 11 разів, зафіксовано 2 випадки застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами.

«Ворог здійснив обстріл з мінометів калібру 82 мм позицій ООС в районі н.п. Кряківка на Луганському напрямку та поблизу с.Водяне на маріупольському напрямку», - повідомили у прес-центрі штабу.

Сили ООС були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі н.п.Новоолександрівка на попаснянському напрямку, с.Кам'янка, Піски, Тарамчук на донецькому напрямку, а також в поблизу н.п. Чермалик, Гнутове, Водяне на маріупольському напрямку.

Раніше на Донбас приїхали вісім вантажівок із гумдопомогою.

Також ОБСЄ очікує загострення конфлікту між Росією і Україною.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: