Начальник відділу поліції в Запорізькій області погорів на хабарі

Читать на русском
Працівник поліції був затриманий під час отримання чергової частини неправомірної вигоди в сумі понад 15 тис. грн.

Начальника відділу поліції в місті Пологи Головного управління Національної поліції в Запорізькій області затримали в п'ятницю, 21 грудня, під час отримання ним неправомірної вигоди.

Про це повідомляє відділ зв'язків із громадськістю та засобами масової інформації Генеральної прокуратури України, пише «Слово і Діло».

«Керівник зазначеного відділу поліції з метою систематичного одержання неправомірної вигоди схилив свого підлеглого до вимагання від осіб, які здійснюють прийняття побутового металобрухту, систематичного одержання неправомірної вигоди за невжиття заходів щодо припинення їхньої господарської діяльності в загальній сумі 25 тисяч гривень щомісяця», – йдеться в повідомленні.

Працівник поліції був затриманий під час отримання чергової частини неправомірної вигоди в сумі понад 15 тис. грн.

Наразі ведеться слідство, за результатами якого особа буде сповіщена про підозру у скоєнні злочину за ч. 4 ст. 27, ч. 3 ст. 368 (співучасть у прийнятті пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Готується клопотання до суду про обрання затриманому запобіжного заходу.

Раніше СБУ затримала на хабарі чиновника міграційної служби Черкаської області.

Також нагадаємо, НАБУ викрило на хабарі ще одного суддю.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: