Зведення штабу ООС 22 грудня: 7 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
У районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі 21 грудня російські окупаційні війська 7 разів порушили режим припинення вогню.

У районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі 21 грудня російські окупаційні війська 7 разів порушили режим припинення вогню, з них тричі - із застосуванням забороненої Мінськими угодами зброї, жоден український військовий не постраждав.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ООС у Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 20 грудняСитуація на сході країни станом на 20 грудня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Ворог, зокрема, прицільно обстріляв із мінометів калібру 120 мм та 82 мм пункти ЗСУ в районі населеного пункту Кримське та з мінометів калібру 82 мм - поблизу селища Новотошківське на Луганському напрямку.

«Опорні пункти наших військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі населеного пункту Новомихайлівка - на Донецькому напрямку, а також поблизу населених пунктів Чермалик, Лебединське, Гнутове на Маріупольському напрямку», - також йдеться в повідомленні.

За даними розвідки, 21 грудня чотирьох бойовиків було знищено та 3 поранено.

Протягом поточної доби ворог відкривав вогонь по позиціях українських військових із гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів у районі селища Гнутове на Маріупольському напрямку.

Нагадаємо, бойовики з початку 2018 року понад 900 разів відмовили спостерігачам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в доступі на окуповані території Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: