Зведення ООС: є поранені військові, а Гнутове обстріляли з мінометів

Читать на русском
За даними українських військових, ворог здійснив обстріл з мінометів калібру 82 мм позицій Об'єднаних сил в районі населеного пункту Гнутове на маріупольському напрямку.

Протягом поточної доби, 20 грудня, російські окупаційні війська тричі порушили режим припинення вогню і застосували озброєння, заборонене Мінськими угодами. Один військовослужбовець був поранений.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 20 грудняСитуація на сході країни станом на 20 грудня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

За даними українських військових, ворог здійснив обстріл з мінометів калібру 82 мм позицій Об'єднаних сил в районі населеного пункту Гнутове на маріупольському напрямку.

«Опорні пункти наших військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі населеного пункту Красногорівка на донецькому напрямку, а також в районі населеного пункту Лебединське - на маріупольському напрямку», - розповіли у штабі.

Там додали, що підрозділи ЗСУ, обороняючись, у відповідь на ворожі обстріли застосовували чергові вогневі засоби.

«Протягом поточної доби один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових», - йдеться у вечірньому зведенні.

Нагадаємо, Росія відправила на Донбас черговий «гумконвой».

Кількість внутрішньо переміщених осіб в Україні становить 1 мільйон 513 тисяч 859 осіб. Станом на грудень кількість зареєстрованих переселенців зменшилася на 6 тисяч 636 осіб. «Слово і Діло» відстежило динаміку змін у міграції населення з окупованих територій України з 1 листопада до 13 грудня 2018 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: