ЦВК затвердила план виборів президента

Читать на русском
ЦВК затвердила календарний план основних організаційних заходів з підготовки та проведення виборів президента 31 березня 2019 року.

Центральна виборча комісія 20 грудня затвердила календарний план основних організаційних заходів з підготовки та проведення виборів президента 31 березня 2019 року.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба органу.

Склянка наполовину повна/порожня. Скільки обіцянок президента залишаються невиконаними за рік до виборів?Скільки обіцянок ще має виконати президент за рік до виборів та чи вдалося Порошенку зробити так, щоб українці почали жити по-новому.

Зазначається, що відповідне рішення було ухвалене на черговому засіданні ЦВК 20 грудня. Також було затверджено порядок контролю за надходженням, обліком і використанням коштів виборчих фондів кандидатів.

Окрім того, комісія звернулася до Донецької та Луганської військово-цивільних адміністрацій, щоб ті надали висновки щодо можливості проведення виборів на територіях цих областей.

Також ЦВК внесла зміни до складу територіальних виборчих комісій і змінила свою постанову від 27 лютого 2014 року про форми посвідчень учасників виборчого процесу.

Більш детальний план ЦВК має оприлюднити пізніше на своєму сайті.

Нагадаємо, вибори президента України відбудуться 31 березня 2019 року.

«Слово і Діло» пропонує дізнатися, чи знаєте ви обіцянки тих, хто збирається йти в президенти.

Раніше наші аналітики писали, як виконують обіцянки потенційні кандидати в президенти.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: