Суд продовжив арешт фігурантам смертельної ДТП у Харкові

Читать на русском
Наступне засідання призначене на 20 грудня. На ньому мають заслухати клопотання адвоката Дронова Сергія Перепелиці та експертів, які не прийшли на засідання 19 грудня.

У Харкові Київський районний суд продовжив до 16 лютого 2019 року запобіжний захід у вигляді утримання під вартою Олені Зайцевій та Геннадію Дронову, фігурантам резонансної ДТП на Сумській.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Харьков.UA.

Скільки людей загинули на українських дорогах за останні десять роківЗа останні десять років кількість загиблих в ДТП становила від 13 до 17 відстоків від загальної кількості постраждалих. В роки, коли аварій загалом було менше, відсоток загиблих навпаки збільшувався.

Наступне засідання призначене на 20 грудня. На ньому мають заслухати клопотання адвоката Дронова Сергія Перепелиці та експертів, які не прийшли на засідання 19 грудня.

Під час суду 19 грудня хотіли заслухати фахівців Харківського обласного бюро судово-медичних експертиз, які мали визначити чи була Зайцева під дією наркотичних засобів за кермом.

«Дати достовірну оцінку, чи була Зайцева в стані наркотичного сп'яніння, чи під впливом медичних препаратів, не представляється можливим», – зачитав висновок експертів суддя Віктор Попрас.

Водночас експерти до суду не прийшли. Під час засідання Дронов просив змінити йому запобіжний захід, але суддя відхилив клопотання.

«Я не збираюся нікуди тікати. Я готовий здати закордонний паспорт. Прошу змінити мені запобіжний захід на домашній арешт з електронним браслетом», – сказав Дронов.

18 жовтня 2017 року на вулиці Сумській у центрі Харкова позашляховик Lexus відкинуло в натовп пішоходів після зіткнення з Volkswagen. У результаті аварії загинули шестеро людей.

Раніше стали відомі результати нової експертизи Зайцевої.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: