Жахлива ДТП у Харкові: Дронов надав свідчення зі сльозами на очах

Читать на русском
Один із фігурантів справи про смертельне ДТП у Харкові Геннадій Дронов у вівторок, 2 жовтня, в Київському райсуді вперше надав свідчення.

Один із фігурантів справи про смертельне ДТП у Харкові Геннадій Дронов у вівторок, 2 жовтня, в Київському райсуді вперше надав свідчення.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

«Я не міг нічого зробити. Не встиг зреагувати фізично. Я навіть не зрозумів, що сталося й хто в мене врізався. Всі деталі ДТП я показував під час слідчого експерименту. Наразі ані прокурор, ані суд, ані експерти не змогли пояснити самого механізму ДТП. А тільки всі твердять про уявну лінію, яку ніхто не бачить і ніхто не знає, де вона», – сказав він.

На думку Дронова, його судять за «уявними обставинам».

«Так може спочатку потрібно зрозуміти, як у нашій країні можна засудити людину за уявними обставинами. Якщо ми хочемо справедливості, то її поки немає», – заявив Дронов.

Нагадаємо, резонансне ДТП в Харкові сталася ввечері 18 жовтня 2017 року. Олена Зайцева, прийомна дочка відомого бізнесмена Василя Зайцева, перебувала за кермом автомобіля Lexus RX. Встановлено, що вона проїхала на червоне світло, що послужило причиною зіткнення з автомобілем Volkswagen Touareg, яким керував Геннадій Дронов. За даними ЗМІ, він є місцевим рітейлером.

До цього повідомлялося, що Дронов відмовлявся надавати свідчення в справі ДТП.

Також з'ясувалося, де наразі перебуває нарколог Зайцевої.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: