Зайцева та Дронов попросили провести повторні експертизи

Читать на русском
Адвокати фігурантів справи про смертельну ДТП у центрі Харкова Олени Зайцевої та Геннадія Дронова подали клопотання про проведення повторних експертиз.

Адвокати фігурантів справи про смертельну ДТП у центрі Харкова Олени Зайцевої та Геннадія Дронова подали клопотання про проведення повторних експертиз.

Як пише «Слово і Діло», про це Укрінформу розповіли у прес-службі Київського районного суду Харкова.

Смертельна ДТП у Харкові: Зайцевій стало зле в залі судуНа засіданні Київського районного суду Харкова, де у вівторок, 9 жовтня, розглядали справу про смертельну аварію на Сумській, обвинуваченої Олені Зайцевої викликали швидку.

Зокрема, адвокат водія Volkswagen Touareg Дронова вважає, що швидкість руху Lexus на межі перехрестя, де сталася аварія, офіційно не встановлено.

Водночас адвокат водія Lexus Зайцевої просить перевірити все відео патрульних - не лише з місця ДТП.

Суд взяв до відома клопотання адвокатів про проведення повторних експертиз та призначив наступне засідання на 16 жовтня.

Нагадаємо, що 18 жовтня 2017 року на вулиці Сумській в центрі Харкова позашляховик Lexus відкинуло в натовп пішоходів після зіткнення з Volkswagen. В результаті аварії загинули шестеро осіб.

Поліція затримала 20-річну Олену Зайцеву, яка перебувала за кермом Lexus, і водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова.

Фігурантка справи Олена Зайцева розповіла свою версію того, що сталося. За її словами, вона їхала на жовтий сигнал світлофора і не встигала загальмувати, коли почав рухатися Volkswagen Touareg.

Геннадій Дронов заявив, що в момент ДТП рухався на зелений сигнал світлофора зі швидкістю 40 км/год.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: