Верховний суд повернув скаргу Ситника щодо догани Холодницькому

Читать на русском
Верховний суд остаточно відмовив у задоволенні скарги Національного антикорупційного бюро на відмову відкривати провадження щодо скасування догани голові САП.

Верховний суд остаточно відмовив у задоволенні скарги Національного антикорупційного бюро на відмову відкривати провадження щодо скасування догани голові Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назару Холодницькому.

Як пише «Слово і Діло», рішення Великої палати Верховного суду повідомили УП у ВС.

Конфлікт силовиків: Ситник і Холодницький не спілкуютьсяСитник готовий до співпраці з Холодницьким, але необхідності з ним спілкуватися не бачить. Конфліктом антикорупціонерів займаються СБУ і МВС.

«Апеляційну скаргу НАБУ залишили без задоволення, рішення Касаційного адміністративного суду про відмову у відкритті провадження – без змін», – повідомили в суді.

Ця апеляційна інстанція є останньою, тож рішення є остаточним і оскарженню не підлягає.

Як повідомлялося, 21 серпня 2018 року Верховний суд у складі Касаційного адміністративного суду ухвалив рішення, яким відмовив у відкритті провадження в справі за позовом Національного антикорупційного бюро України до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів про визнання протиправним та скасування рішення щодо накладення дисциплінарного стягнення на Холодницького.

Суд зауважив, що НАБУ в разі незгоди з рішенням КДКП може за наявності дозволу КДКП оскаржити таке рішення лише у Вищій раді правосуддя.

Раніше в ГПУ підтвердили підписання догани Холодницькому.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: