В Україні розбився винищувач Су-27

Читать на русском
Зазначається, що винищувач розбився близько 15:00 у ході виконання планових польотів. Льотчик загинув.

В Україні у Житомирській області в суботу, 15 грудня, під час заходу на посадку розбився військовий літак Су-27.

Про це повідомляє Слово і Діло із посиланням на Генеральний штаб Збройних сил України.

Зазначається, що винищувач розбився близько 15:00 у ході виконання планових польотів. Льотчик загинув. Обставини та причини події з’ясовуються.

Командування Повітряних сил ЗС України висловило співчуття родині загиблого пілота.

Додамо, у Вінницькій області 16 жовтня 2018 розбився винищувач Су-27УБ під час міжнародних військових навчань «Чисте небо – 2018».

Військові навчання-2018: де братимуть участь Збройні сили УкраїниУкраїна в 2018 році значно збільшить кількість військових навчань за участю Збройних сил. Тільки на території нашої країни пройдуть 6 багатонаціональних маневрів, ще 17 – на території інших країн.

У Генеральному штабі Збройних сил України підтвердили, що в результаті катастрофи винищувача Су-27 під час міжнародних навчань «Чисте небо – 2018» загинули два пілоти. Один з них українець, інший - представник Національної гвардії США.

Комісія, що займається розслідуванням катастрофи літака Су-27 під час міжнародних навчань в Україні, не відкидає помилки пілота.

Раніше, аналітики «Слова і Діла» дослідили, в навчаннях яких країн візьмуть участь Збройні сили України та які маневри пройдуть на території нашої країни.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: