Контрабанда по-новому: прикордонники обстріляли «євробляху»

Читать на русском
Прикордонники з пострілами зупинили авто з контрабандними сигаретами, яке на великій швидкості рухалося в напрямку кордону з Румунією.

На Буковині прикордонники з пострілами зупинили авто з контрабандними сигаретами, яке на великій швидкості рухалося в напрямку кордону з Румунією.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «Укрінформ» із посиланням на Чернівецький прикордонний загін.

В Україні виявляють менше контрабандиЗ кожним роком обсяги вилученої контрабанди в Україні зменшуються, хоча це не означає, що її стало менше.

«Порушники не відреагували на попереджувальні постріли вгору й продовжували рух. Прикордонникам спецпідрозділу «Дозор» довелося стріляти по колесах легковика. Авто на литовській реєстрації зупинили за тисячу метрів до державного кордону», – йдеться в повідомленні.

Прикордонники зазначили, що водій зупиненого автомобіля був напідпитку, а його спільники втекли. В багажнику та салоні знайшли чотири ящики із сигаретами, обгорнуті чорним поліетиленом.

На місце події прибули представники Нацполіції. Водія разом з автомобілем та товаром доправили до відділення інспекторів прикордонної служби.

На 27-річного чоловіка склали адмінпротоколи за спробу незаконного перетину державного кордону та злісну непокору представникам правоохоронного органу.

Раніше Гройсман розповів про успіхи боротьби з контрабандою.

Також стало відомо, що СБУ заблокувала канал контрабанди, організований громадянами РФ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: