Закон про відповідальність за контрабанду лісу: Рибалка провалив обіцянку подолати вето

Читать на русском
Сергій Рибалка обіцяв, що радикали зроблять усе, щоб подолати вето на закон про відповідальність за контрабанду лісу. Але депутат і його колеги проголосували за президентську версію.

Народний депутат Сергій Рибалка обіцяв, що Радикальна партія зробить усе для подолання вето на закон про кримінальну відповідальність за контрабанду лісу. Однак «радикали» про свої наміри забули.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко в липні ветував і повернув до Верховної Ради зі своїми пропозиціями законопроект Олега Ляшка «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо збереження українських лісів і запобігання неналежному переміщенню необроблених лісоматеріалів».

«Те, що сьогодні президент ветував цей законопроект, це удар під дих кожному українцеві, бо ті правки, які дала Адміністрація президента, пропонують виключити, наприклад, дрова – це саме та, як я кажу «лазівка», через яку сьогодні під видом дров вивозять нашу сировину. Ми, безумовно, будемо робити все, щоб подолати вето президента», – заявив Рибалка.

Рыбалка обещал, что РПЛ будет делать всё для преодоления вето на закон о контрабанде лесаСлово і Діло

Закон із поправками президента, якими скасовувалася пропонована заборона експорту дров, парламент розглядав 6 вересня. Щоб подолати вето, спочатку було необхідно відхилити версію законопроекту з правками Порошенка. Але Рибалка й більшість його колег із Радикальної партії проголосували за проект закону у версії президента. Різко змінивши свою позицію, нардеп провалив обіцянку.

Раніше «Слово і Діло» аналізувало, скільки землі було в депутатів Радикальної партії в 2017 році.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: