Стало відомо, що Трамп не буде зустрічатися з Путіним

Читать на русском
Зустріч президентів Володимира Путіна і Дональда Трампа не буде можливою до тих пір, поки Росія не звільнить затримані українські кораблі і їхні екіпажі.

Зустріч президентів Володимира Путіна і Дональда Трампа не буде можливою до тих пір, поки Росія не звільнить затримані українські кораблі і їхні екіпажі.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив радник президента США з питань нацбезпеки Джон Болтон, повідомляє Euronews.

Американські експерти та політики закликали Трампа посилити тиск на РосіюЧерез російської агресії в Чорному морі впливові експерти і політики США написали американському президенту.

«Я не бачу обставин у найближчому майбутньому, за яких така зустріч може відбутися, поки кораблі та екіпажі не будуть звільнені», - сказав Болтон.

Як відомо, раніше президент США Дональд Трамп скасував зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним через полон українських моряків.

25 листопада в районі Керченської протоки російські прикордонники обстріляли українські військові судна й захопили два малих броньованих артилерійських катери «Бердянськ» і «Нікополь» та рейдовий буксир «Яни Капу», разом із 24 моряками, 3 чи 6 з яких отримали поранення.

Затриманих моряків доставили в окупований Росією Крим і вже заарештували за підозрою в «порушенні російських кордонів».

Україна у зв’язку з цим вирішила ввести воєнний стан у 10 областях.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: