У МЗС розповіли, чи є українці серед постраждалих в аварії в Анкарі

Читать на русском
Громадян України серед постраждалих і жертв зіткнення двох поїздів у Туреччині на залізничній станції Анкари, за попередньою інформацією, немає.

Громадян України серед постраждалих і жертв зіткнення двох поїздів на залізничній станції Анкари Марсандіз, за попередньою інформацією, немає.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив офіційний представник Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич.

Наймасштабніші теракти 2018 року: захоплення готелю в Кабулі, розстріл учнів коледжу в КерчіУ 2018 році теракти відбувалися щомісяця навсій планеті. Українці загинули в результаті двох масових розстрілів.

«За попередньою інформацією, українців немає серед загиблих і постраждалих унаслідок аварії поїзда в Туреччині», – сказав він.

Нагадаємо, в Анкарі в четвер унаслідок зіткнення двох поїздів на залізничній станції Марсандіз обрушився надземний пішохідний перехід. Частина переходу на станції впала на вагони. Після зіткнення два вагони поїзда зійшли з рейок, до місця аварії прибули численні карети швидкої допомоги, пожежні машини.

За останніми даними, в залізничній катастрофі загинули щонайменше 9 людей, 48 зазнали поранень.

Раніше стало відомо, чи постраждали українці через стрілянину на різдвяному ярмарку в Страсбурзі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: