Уряд звільнив Кудрявцева з посади голови ДАБІ

Читать на русском
Кабмін звільнив Олексія Кудрявцева з посади голови Державної архітектурно-будівельної інспекції.

Кабмін звільнив Олексія Кудрявцева з посади голови Державної архітектурно-будівельної інспекції.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила прес-служба ДАБІ.

У столиці обрали нового головного архітектораКонкурсна комісія визначила переможця серед кандидатів, які претендували на посаду головного архітектора міста Києва. Ним став Олександр Свистунов.

«Я надав усі докази, які свідчать, що я не порушував закон та, йдучи на державну службу, мав потрібну українську освіту. Однак уряд прийняв рішення щодо мого звільнення. Я не буду коментувати це рішення», - цитують слова Кудрявцева.

Нагадаємо, раніше Кудрявцев заявив, що через реальну боротьбу з корупцією у сфері держархбудконтролю проти нього особисто триває кампанія з дискредитації.

Чиновник наголосив, що всі інсинуації навколо нібито його неіснуючого диплому є сфабрикованою кампанією задля повернення незаконних схем у сфері будівництва.

Тому голова Держархбудінспекції прийняв рішення звернутися до прем’єр-міністра України з проханням об’єктивно розібратися в ситуації і не стати на бік тих, хто будь-якою ціною прагне повернути корупційні схеми і продовжити ганебні злочини проти держави.

Нагадаємо, 11 грудня Окружний адміністративний суд Києва поновив на посаді голову Державної фіскальної служби України Романа Насірова.

Пізніше стало відомо, що уряд оскаржуватиме поновлення на посаді голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: