Мер Хмельницького не затвердив історико-архітектурний план міста

Читать на русском

Мер Хмельницького Олександр Симчишин провалив обіцянку затвердити історико-архітектурний опорний план та план озеленення міста.

Таку обіцянку він дав 1 грудня 2017 року, нагадує «Слово і Діло».

«Ми планували до кінця року ухвалити й план озеленення міста, а він у стадії завершення, ще не ухвалений. Ми планували ухвалити історико-архітектурний опорний план до кінця року. Ми також цього не зробили вчасно. Ми обов'язково це зробимо. Зробимо на початку 2018 року», – заявив мер місцевому телеканалу.

Олександр СимчишинМіський голова Хмельницького

В квітні у виконкомі Хмельницької міськради нам повідомили, що обидва плани, в тому числі й озеленення Хмельницького, вже готові, але їх необхідно затвердити, й зробити це планується протягом 2018 року.

У звіті міського голови Олександра Симчишина про виконану роботу цього року (від 30 листопада 2018 року) зазначено, що розробка історико-архітектурного опорного плану Хмельницького з визначенням меж і режимів використання зон охорони пам'яток та історичних ареалів завершується.

Симчишин сам заявив, що давно слід було б затвердити зазначені документи, проте запевнив, що впорається з цією роботою на початку 2018 року. Однак рік добігає кінця, а розробка плану все ще в стадії завершення.

Обіцянка отримує статус невиконаної через недотримання заявлених термінів.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Симчишин дав 132 обіцянки, з яких 64 виконав, а 12 – провалив.

Нагадаємо, до третьої річниці місцевих виборів ми подивилися, як виконує обіцянки мер Хмельницького Олександр Симчишин.

Також ми писали, як мери обіцяли забезпечити теплом українців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: