У столиці обрали нового головного архітектора

Читать на русском
Конкурсна комісія визначила переможця серед кандидатів, які претендували на посаду головного архітектора міста Києва. Ним став Олександр Свистунов.

Олександр Свистунов став головним архітектором міста Києва.

За результатами конкурсу на вакантну посаду директора департаменту містобудування та архітектури він набрав найбільшу кількість балів, повідомили в прес-службі КМДА, передає «Слово і Діло».

«Комісія буде рекомендувати міському голові призначити директором департаменту містобудування та архітектури Олександра Свистунова», – повідомили в прес-службі.

Так, 9 вересня на черговому засіданні конкурсної комісії з проведення конкурсу на вакантну посаду директора департаменту містобудування та архітектури-головного архітектора міста Києва підрахували результати конкурсу й визначили переможця за кількістю набраних балів.

Найбільшу кількість балів набрав Олександр Свистунов – 12,69, на другій позиції – Сергій Броневицький із 11,74 бала, а Ганна Бондар, набравши 11,64 бала, посіла третю сходинку.

«Вибір зроблено в рамках закону, кандидатура переможця буде представлена на затвердження меру Києва... Місто очікує дії, ефективні та позитивні для Києва», – підкреслив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко, коментуючи результати конкурсу.

Раніше повідомлялося, що КП «Київський метрополітен» оголосило про відкриття торгів на розробку проектної документації будівництва ділянки Сирецько-Печерської лінії від станції «Сирець» на житловий масив Виноградар на суму 149,9 млн грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: