Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Хмельницького

Симчишин пообіцяв ухвалити історико-архітектурний опорний план та план озеленення міста на початку 2018 року

1 грудня 2017 року міський голова Хмельницького Олександр Симчишин пообіцяв ухвалити історико-архітектурний опорний план та план озеленення міста. "Ми планували до кінця року ухвалити і план озеленення міста, а він в стадії завершення, ще не ухвалений. Ми планували ухвалити історико-архітектурний опорний план до кінця року, ми теж це не зробити вчасно. Ми обов'язково це зробимо. Зробимо на початку 2018 року", - заявив мер (відео 09:30-10:00).
Не виконано
Сказано 1 грудня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=GlJEADPu5Oo
  • Лист заступника міського голови Бондаренко А. Є.
  • Лист Хмельницького міського голови Олександра Симчишина
  • http://zvit2018.tilda.ws/page4200641.html

Результат

Станом на 6 квітня 2018 року історико-архітектурний опорний план та план озеленення міста розроблено, документи знаходяться на етапі експертизи. Ухвалення плану заплановане на 2018 рік.

У звіті міського голови Олександра Симчишина від 30 листопада 2018 року за поточний рік зазначено, що розробка історико-архітектурного опорного плану м. Хмельницький з визначенням меж і режимів використання зон охорони пам'яток та історичних ареалів завершується. Обіцянка отримує статус невиконаної через недотримання заявлених часових термінів.

За інформацією пресслужби у липні 2020 року було прийнято рішення "Про затвердження містобудівної документації "Історико-архітектурного опорного плану м. Хмельницький з визначення меж і режимів використання зон охорони пам’яток та історичних ареалів".