На Барабошка наділи електронний браслет

Читать на русском

На блогера Олександра Барабошка, якого 4 грудня випустили з Лук'янівського СІЗО, сьогодні, 6 грудня, наділи електронний браслет стеження.

На блогера Олександра Барабошка, якого 4 грудня випустили з Лук'янівського СІЗО, сьогодні, 6 грудня, наділи електронний браслет стеження.

Про це Барабошко повідомив журналісту «Слова і Діла».

Також він на своїй сторінці в Instagram оприлюднив фотографію в електронному браслеті. Крім того, він здав на зберігання закордонні паспорти.

Як повідомлялося, 29 листопада в Києві затримали політтехнолога Володимира Петрова, який є підозрюваним у справі про завідомо неправдиве повідомлення про злочин, а також порушення таємниці листування правоохоронця. Йдеться про справу, пов'язану зі скандалом навколо заступника голови департаменту захисту економіки Нацполіціі Олександра Варченка, якого на початку листопада студентка Наталя Бурейко звинуватила в домаганнях. Барабошко також є фігурантом цієї справи.

Головна військова прокуратура повідомила про підозру політтехнологу Володимиру Петрову та блогеру Олександру Барабошку в справі, порушеній за фактом втручання в життя працівника правоохоронного органу.

Печерський районний суд Києва обрав блогеру Олександру Барабошку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі понад 3 мільйони гривень.

У вівторок увечері, 4 грудня, Олександра Барабошка випустили з Лук'янівського СІЗО.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: