У столиці затримали відомого політтехнолога

Читать на русском
Силовики затримали підозрюваного в організації гучного секс-скандалу за участю заступника начальника Департаменту захисту економіки Нацполіції, цивільного чоловіка заступника голови Держбюро розслідувань Олександром Варченком.

Силовики затримали підозрюваного в організації гучного секс-скандалу за участю заступника начальника Департаменту захисту економіки Нацполіції, цивільного чоловіка заступника голови Держбюро розслідувань Олександра Варченка.

Про це повідомила «Страна» з посиланням на джерело в правоохоронних органах, передає «Слово і Діло».

Затриманим виявився політтехнолог Володимир Петров.

«Петрова затримали. Цим займається військова прокуратура. У чому обставини - поки не скажу. У Петрова будинку проводять обшук. Їду на обшук», - повідомив адвокат Юрій Іващенко.

Відзначимо, що 7 листопада студентка КПІ Наталія Бурейко звинуватила чоловіка Ольги Варченко в сексуальних домаганнях і погрозах життю. Варченко спростував це, назвавши те, що відбувається широкомасштабною інформаційною атакою, пов'язаною з персоною його дружини. Пізніше Бурейко подала заяву про погрози до прокуратури, але незабаром відхрестилася від цього, і вибачилася перед подружжям Варченків.

Секс-скандал припав якраз на той момент, коли зовнішня конкурсна комісія вирішувала подальшу долю 27 так і не призначених Трубою керівників ключових підрозділів ДБР, а в Окружному адмінсуді розглядався позов про його підпадання під люстрацію.

Нагадаємо, скандал навколо звинуваченого в домаганнях Варченка будуть розслідувати під наглядом військової прокуратури.

Раніше суд відсторонив від посади затриманого НАБУ прокурора Генпрокуратури.

Також нагадаємо, затриманим за напад на голову ВККС оголосили про підозру.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: