Службу фінрозслідувань не вдалося створити в 2017 році, як обіцяв Гройсман

Читать на русском
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман не зміг протягом минулого року створити Службу фінансових розслідувань.
kmu.gov.ua

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман у січні минулого року заявив, що Кабінет міністрів створить у 2017 році Службу фінансових розслідувань.

За його словами, нове відомство акумулює функції податкової поліції, а також економічних підрозділів силових структур. «Ми створимо, можливо, цього року, не можливо, а цього, Службу фінансових розслідувань. Заберемо повноваження економічного контролю в податкової міліції, яка буде ліквідована, від СБУ, від економічної служби Національної поліції», – заявив глава уряду.

Гройсман обещал в 2017 году создать Службу финансовых расследованийСлово і Діло

У березні минулого року уряд схвалив проект рішення, за яким в Україні створюється Служба фінансових розслідувань замість податкової міліції. У жовтні Гройсман розповів, що розраховує, що парламентський комітет із питань податкової та митної політики доопрацює законопроект «Про службу фінансових розслідувань» протягом місяця.

Але вже наприкінці року тодішній міністр фінансів Олександр Данилюк назвав однією з найбільших невдач року провал зі створенням Служби фінансових розслідувань. Таким чином, відомство не було створене, а Гройсман свою обіцянку не виконав.

Нагадаємо, Володимир Гройсман минулого місяця заробив 36 тисяч 935,22 гривні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: