Луценко заявив, що всі замовники та організатори вбивства Гандзюк встановлені

Читать на русском
Генпрокурор додав, що є кілька десятків версій цього злочину, але наразі слідство сходиться на тому, що знайдено основну версію.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що слідство встановило всіх замовників та організаторів вбивства громадської активістки та радниці мера Херсона Катерини Гандзюк.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «Інтерфакс-Україна».

Справа Гандзюк: Луценко анонсував затримання замовникаЛуценко заявив, що замовники вбивства активістки Катерини Гандзюк будуть встановлені, і очікує наступного тижня успіхів СБУ у цьому.

«У цьому процесі вже оголошено про підозру помічникові одного з народних депутатів і думаю, що найближчим часом ми оголосимо ще низку підозр, які остаточно покажуть коло осіб, причетних до замовлення, організації і виконання цього злочину», - сказав він.

Генпрокурор додав, що є «кілька десятків версій» цього злочину, але наразі слідство сходиться на тому, що знайдено основну версію.

«І ми бачимо мотив - це активність Гандзюк проти однієї з великих корупційних схем місцевої влади. І всі, хто замовив це вбивство, хто його організовував, нами встановлені», - заявив Луценко.

Нагадаємо, організатори спільноти «Хто замовив Катю Гандзюк?» повідомили, що один з фігурантів справи нападу на активістку Катерину Гандзюк, який є головою місцевого осередку ВО «Батьківщина» та головою Херсонської обласної ради Владислав Мангер намагається втекти з країни.

Додамо, мер Херсона заявив, що Гандзюк називала конкретне прізвище замовника нападу. Мер Херсона заявив, що 20 листопада був на допиті в СБУ, де і передав інформацію, яку йому колись озвучила його радник.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: