Зведення ООС: пункти поблизу Луганського були обстріляні з мінометів

Читать на русском
Внаслідок бойових дій 30 листопада  жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав. Ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою.

Упродовж п’ятниці російські окупаційні війська 4 рази порушили режим припинення вогню, при цьому двічі застосували озброєння, заборонене мінськими угодами.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр операції Об’єднаних сил.

Україна запровадила воєнний стан. Чи потрібні такі заходи та чому зараз?Президент Петро Порошенко підписав закон про запровадження в Україні воєнного стану на 30 днів. Про це рішення поговорили з експертами.

«Вдень ворог відкривав прицільний вогонь з озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил в районі хутора Вільного. Опорні пункти наших військ поблизу Луганського були обстріляні з мінометів 120-го калібру, а оборонні укріплення біля Гнутового – з мінометів калібру 82 мм», - розповіли українські військові.

У прес-центрі додали, що внаслідок бойових дій жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав. Ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою.

Нагадаємо, Порошенко розповів про план по реалізації режиму воєнного стану.

Україна оголосила про введення воєнного стану в 10 областях на 30 днів.

Детальніше про голосування за введення ВС - на інфографіці.

Раніше «Слово і Діло» писало, як військовий стан вплине на рейтинги влади.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: