Гриценко розповів, хто винен у нападі на нього

Читать на русском
Кандидат на посаду президента Анатолій Гриценко покладає відповідальність на напад на нього на президента Петра Порошенка.

Кандидат на посаду президента Анатолій Гриценко покладає відповідальність на напад на нього із соратниками в Одесі на Петра Порошенка.

Як пише «Слово і Діло», про це він написав у Facebook, додавши відео інциденту.

Про що свідчить електоральна пауза Вакарчука та активність Гриценка?Рейтинги Порошенка за останні два роки впали вдвічі, тоді як електоральна підтримка Тимошенко, навпаки, відчутно зросла. Але багато українців віддали б свої голоси й за інших кандидатів.

«Завинив я перед нашими партійцями, вперто не погоджуючись на професійну охорону до початку офіційної кампанії. Вважав неетичним відпарканюватися від свого народу», – зазначив Гриценко.

«Це і є твоя мобілізація, Петре Олексійовичу? Не втомився чужим прутнем кропиву косити?», – заявив Гриценко.

Він повідомив: «Троє наших партійців постраждали найбільше, струсок мозку, розсічені обличчя – це Анатолій Завада й батько та син Полякови, Тимур Іванович і Тимур Тимурович».

Гриценко заявив, що його команда йде на вибори, «щоб знести цей безбашенний кримінал і забезпечити людям спокій».

Анатолій ГриценкоГолова партії «Громадянська позиція»
Гриценко, в разі обрання Президентом, створить сприятливі умови для бізнесуСказано 1 квітня 2014 р.Статус обіцянки: Архів

Нагадаємо, поліція порушила кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 ККУ (хуліганство).

«Організатора та більшість виконавців нападу вже встановили. Замовника шукати не треба. Він відомий», – заявив Гриценко.

Поліція Одеської області повідомила, що під час зустрічі з одеситами, яка мала відбутися в Приморському районі міста, «невідомі закидали яйцями лідера однієї з політичних партій» і між його прихильниками та противниками сталася сутичка.

Поліцейські розборонили учасників конфлікту та не допустили його ескалації.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: