Невідомі закидали яйцями Гриценка в Одесі

Читать на русском
В Приморському районі Одеси невідомі закидали яйцями лідера партії Громадянська позиція Анатолія Гриценка, поліція відкрила справу.

В Приморському районі Одеси невідомі закидали яйцями лідера партії Громадянська позиція Анатолія Гриценка, поліція відкрила справу.

Як передає «Слово і Діло», про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на поліцію області.

Про що свідчить електоральна пауза Вакарчука та активність Гриценка?Рейтинги Порошенка за останні два роки впали вдвічі, тоді як електоральна підтримка Тимошенко, навпаки, відчутно зросла. Але багато українців віддали б свої голоси й за інших кандидатів.

РБК-Україна в прес-службі політика повідомили, що Гриценко не постраждав.

«Анатолій Гриценко приїхав на радіоефір, перед входом, дорогу перекрили кілька десятків невідомих. Прихильники Гриценка, які його супроводжували, намагалися пройти у приміщення, але невідомі, почали їх бити. Сам політик не постраждав», розповіла прес-секретар Христина Бондаренко.

У поліції уточнили, що під час конфлікту його учасники використовували газові балончики. Протиправні дії припинили поліцейські. Зараз за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 («Хуліганство") Кримінального кодексу України. Поліцейські опитують свідків та очевидців події, а також приймають заходи щодо встановлення всіх її учасників.

Нагадаємо, 16 листопада до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що облили зеленкою голову Вищої кваліфікаційної комісії суддів України. За викликом виїхала слідчо-оперативна група. Потерпілому на місці надали медичну допомогу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: