Порошенко доручив Генштабу провести часткову мобілізацію

Читать на русском
Також Порошенко доручив ГШ організувати протиповітряну оборону з метою прикриття важливих державних об'єктів, промислових районів, адміністративних центрів держави.

Президент Петро Порошенко в рамках указу про введення воєнного стану доручив Генеральному штабу Збройних сил організувати заходи щодо часткової мобілізації, організувати і провести навчальні збори із резервістами оперативного резерву в необхідних обсягах.

Воєнний стан в Україні: яких обмежень чекати населеннюВРУ 26 листопада збереться на позачергове засідання, щоб розглянути питання запровадження воєнного стану в країні. Ситуацію обговорили з експертами.

Про це йдеться в тексті указу, опублікованому на сайті глави держави, передає «Слово і Діло».

Також Порошенко доручив ГШ організувати протиповітряну оборону з метою прикриття важливих державних об'єктів, промислових районів, адміністративних центрів держави і угруповань військ (сил) від ударів із повітря.

Також на розгляд РНБО доручено внести пропозиції щодо залучення інших військових формувань та правоохоронних органів до здійснення заходів правового режиму воєнного стану.

Раніше повідомлялося, що введення воєнного стану в Україні не перешкодить постачанню зброї з-за кордону.

Також нагадаємо, в ЦВК розповіли про вибори в умовах воєнного стану.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: