У МОЗ заявили про «захоплення» Одеського медуніверситету

Читать на русском
МОЗ заявляє, що не видавав наказу про покладення обов'язків ректора Одеського національного медичного університету на Сухіна.

Міністерство охорони здоров'я заявляє, що на Юрія Сухіна незаконно покладене виконання обов’язків ректора Одеського Національного медичного університету.

Як пише «Слово і Діло», МОЗ повідомляє, що про внесення відповідних змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань йому стало відомо 21 листопада.

Супрун розповіла, як надаватимуть медичну допомогу в умовах воєнного стануУляна Супрун розповіла, що доступ цивільного населення до медзакладів та правила отримання медичної допомоги на час воєнного стану залишаються незмінними.

За законом «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» внесення змін до відомостей ЄДР у частині керівника державного підприємства, установи та організації передбачає подання копії розпорядчого акту органу управління про призначення або покладення обов’язків керівника.

МОЗ заявляє, що не видавало наказу про покладення обов’язків ректора Одеського національного медичного університету на Сухіна.

Міністерство юстиції у відповідь на скаргу МОЗ раніше вже скасувало рішення про реєстрацію в ЄДР самопроголошеного керівника Одеського національного медичного університету Сухіна.

«МОЗ вважає внесення запису до ЄДР про Сухіна Ю. В. рейдерським захопленням Одеського національного медичного університету та просить утриматися від опрацювання документів за його підписом», – ідеться в заяві.

Міністерство охорони здоров'я вирішило звернутися до правоохоронних органів з цього приводу.

Раніше студенти КПІ вимагали відставки ректора.

Також НАЗК внесло припис Супрун.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: