Роз'яснення арешту ТЕЦ Дубневичів: суд призначив повторний розгляд

Читать на русском
Апеляційний суд столиці вирішив призначити нове засідання щодо роз'яснення арешту Новороздільської теплоелектроцентралі.
Київський апеляційний суд

Суд призначив новий розгляд заяви власника Новороздільської ТЕЦ про роз'яснення судового рішення про арешт активу.

Таке рішення ухвалила колегія суддів Київського апеляційного суду, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, представник ТОВ «Енергія-Новий Розділ» подав заяву про роз'яснення судового рішення про арешт Новороздільської ТЕЦ. Однак суд першої інстанції відмовив у задоволенні заяви. У зв'язку з цим адвокат подав апеляційну скаргу, в якій вважає це рішення незаконним, необґрунтованим і просить його скасувати. Також він просив задовольнити його заяву й роз'яснити рішення суду про арешт ТЕЦ. За його словами, з рішення суду незрозуміло, на яке саме майно наклали арешт, тобто на майно, яке перераховане в зазначеній постанові, або й на інше майно, яке в ній не вказане.

Своєю чергою прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Ігор Гарванко заперечував проти задоволення апеляційної скарги й просив постанову слідчого судді залишити без змін.

Вивчивши матеріали провадження та перевіривши доводи апеляційної скарги, колегія суддів задовольнила скаргу частково. Так, судді призначили повторний розгляд у суді першої інстанції.

Нагадаємо, суд залишив двох підозрюваних у «газовій справі Дубневичів» без обов'язків. Раніше суд також зменшив заставу ще одному підозрюваному.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: