Арешт Новороздільської ТЕЦ: НАБУ намагалося відвести суддю

Читать на русском
У Національному бюро намагалися відвести від розгляду клопотання слідчого суддю Солом'янського суду.
Вадим Сенін

Детектив Національного антикорупційного бюро подав заяву про відвід слідчого судді Солом'янського районного суду міста Києва Вадима Сеніна від розгляду клопотання про зняття арешту з Новороздільської теплоелектроцентралі.

Про це йдеться в ухвалі слідчого судді Солом'янського суду Києва Анни Сергієнко, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, представник ТОВ «Енергія-Новий Розділ», якій належить Новороздільська ТЕЦ, подав клопотання про зняття арешту з теплоелектроцентралі. Своєю чергою під час розгляду цього клопотання детектив НАБУ подав заяву про відвід судді Сеніна. У заяві вказується, що прокурором САП під час судового розгляду подана усна заява про притягнення Національного агентства з розшуку та менеджменту активів до суду. Прокурор додав, що представника АРМА хочуть залучити з метою належного відстоювання Нацагентством своїх прав і законних інтересів. Суддя Сенін відмовив. У зв'язку з цим у детектива виникли сумніви в неупередженості слідчого судді.

Вивчивши доводи детектива, суддя Сергієнко в задоволенні заяви про відвід Сеніна відмовила. На її думку, доводи детектива про неупередженість Сеніна є необґрунтованими.

Нагадаємо, суд закрив провадження за позовом Новороздільської ТЕЦ до АРМА. Також суд відмовив Дубневичам у забороні АРМА управляти Новояворівською ТЕЦ. Раніше суд відмовив Дубневичам у знятті арешту з Новороздільської ТЕЦ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: