Суд продовжив обов'язки спільнику Мартиненка

Читать на русском
Затриманому в лютому 2018 року фігуранту справи екс-члена парламенту продовжив на два місяці дію обов'язків.
Солом'янський суд Києва

Суд продовжив до 9 січня 2019 року дію процесуальних обов'язків Володимиру Святненку, підозрюваному в кримінальному провадженні про можливі розкрадання коштів НАЕК «Енергоатом» і Східного гірничо-збагачувального комбінату, в так званій справі колишнього народного депутата Миколи Мартиненка.

Таке рішення ухвалила слідча суддя Солом'янського районного суду міста Києва Ірина Антіпова, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Роман Симків подав до суду клопотання про продовження запобіжного заходу Святненку. Так, прокурор просив суддю продовжити дію всіх обов'язків, покладених на підозрюваного.

Вислухавши доводи прокурора, суддя Антипова задовольнила клопотання. Так, Святненку продовжили дію 6 обов'язків, а саме: прибувати за першою вимогою; не відлучатися з Києва без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та/або місця роботи; заборонити відвідувати «Енергоатом» і його відокремлені підрозділи; утримуватися від спілкування зі свідками та підозрюваними, а також здати на зберігання закордонні паспорти.

Нагадаємо, 22 лютого НАБУ затримало в «Борисполі» Святненка. Пізніше детективи затримали ще одного розшукуваного фігуранта справи Мартиненка Павла Скаленка. Нещодавно НАБУ завершило розслідування щодо цих підозрюваних.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: