Біля посольства Росії в Києві горіло авто на дипломатичних номерах

Читать на русском

Один з автомобілів посольства РФ в Києві було підпалено невідомими під час протесту під дипломатичним будівлею.

Неподалік від посольства Російської Федерації в Києві, де ветерани та активісти проводять акцію в знак протесту проти агресії Росії в Азовському морі, горів автомобіль на дипломатичних номерах.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Радіо Свобода».

Дипломатичні номерні знаки авто починаються на 001, таким чином, це автомобіль посольства Російської Федерації. Авто стояло недалеко від будівлі дипмісії, в провулку Ярослава Хомова.

Пізно ввечері 25 листопада під посольством Росії у Києві активісти та ветерани проводили акцію протесту проти нападу російських військових на українські кораблі на вході до Азовського моря.​

Нагадаємо, військово-морські сили ЗС України повідомили, що в районі Керченської протоки в Чорному морі прикордонні катери ФСБ РФ відкрили вогонь на ураження по корабельній групі ВМС України. В результаті, за даними ВМС, росіянами було захоплено три кораблі й поранено 6 українських військовослужбовців.

Під час засідання РНБОУ начальник Генштабу Віктор Муженко заявив, що загалом на українських суднах перебували 23 особи, доля моряків з кораблів ВМС ЗСУ, які були захоплені російськими службами, Україні невідома.

Як повідомлялось, за результатами засідання РНБО президент Петро Порошенко просить Верховну Раду розглянути на позачерговому засіданні в понеділок рішення про запровадження воєнного стану в Україні.

Голова Верховної Ради Андрій Парубій скликає позачергове засідання парламенту на 26 листопада.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: